top of page

GITAARLES

 

Noortje begon al tijdens haar studie aan het conservatorium met het geven van gitaarlessen. Om te zorgen voor lessen met een hoge kwaliteit, behaalde zij ook haar bachelordiploma in muziekeducatie. Hierdoor kan Noortje gebruik maken van verschillende onderwijsmethoden en werkvormen die aansluiten bij de wensen en doelen van de leerling.

Noortje geeft gitaarles aan alle leeftijden en niveaus. Bij starters vindt ze het belangrijk dat zij met een goede basis beginnen, waarbij plezier in het spelen centraal staat. Noortje bereidt daarnaast (jong) talent voor op het conservatorium, maar helpt ook gevorderden een professioneel niveau te bereiken. Voor specifieke vragen of problemen bij het spelen kunt u ook bij haar terecht voor lessen.

Noortje geeft gitaarles bij Muziek in Amsterdam aan de Tweede Oosterparkstraat 227 in Amsterdam.  Voor meer informatie over deze locatie of het aanvragen van een proefles, neem dan contact op of kijk op de site van Muziek in Amsterdam.

Daarnaast geeft Noortje les aan de Muziekschool Noord aan de Alkmaarstraat 10 in Amsterdam. Kijk op de website van de Muziekschool Noord voor meer informatie. 

Dit vinden mijn leerlingen: 

Geweldige gitaardocente!

Noortje helpt je echt verder in je gitaarspel met heel veel enthousiasme. Na een jaar les gevolgd te hebben ben ik technisch gezien over een groot aantal obstakels heen gekomen. Mijn expressie/muzikaliteit is met sprongen vooruit gegaan en luister ik nu met heel andere oren naar mijn instrument. 

- Bram 

De lessen met Noortje zijn superleuk en leerzaam. 

Er is altijd een fijne sfeer en een goede combinatie van uitleg over de techniek en lekker spelen. 

Met Noortje heb ik stukken leren spelen waarvan ik dacht dat ik dat voorlopig nog niet zou kunnen! 

Ze is een hele goede en gezellige docent! 

- Rosie

Door de lessen van Noortje heb ik een heel nieuw perspectief gekregen op de stukken die ik speel. 

Ik weet nu veel beter wat ik moet doen als ik een nieuw stuk krijg en hoe je dingen het beste kan instuderen. 

- Sijbrand 

bottom of page